• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

Аксесоари

Публикувано от на в Новини за други продукти
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 1135
 • Печат
Аксесоари

  „Петрус“ ООД е вносител на цялата гама от продукти прозводство на „Piusi“ S.p.A. Италия за трансфер на горива. Основните ни предимства като доставчик на тези продукти са изключително конкурентните ни цени и големите наличности на склад с които разполагаме. Компанията предлага на пазара едни от най-надеждните помпи за трансфер на гориво работещи на 220 и 12V от серията Panther AC и Panther DC. Това са променливо-токови пластинчати помпи за дизелово гориво, като най-популярните модели са „PIUSI PANTHER 56” и “PIUSI PANTHER 72”. Тези самозасмукващи пластинчати помпи са снабдени с байпас клапан и механично уплътнение, които гарантират благонадеждност дори при ниски температури. Компактни и сигурни, помпите „PANTHER” могат да се използват както за стационарни инсталации, така и за прехвърляне на гориво. Подходящи са за продължителна употреба с термична защита от претоварване на двигателя.

  K33 и K44 са механични броячи с въртящ диск, изработени за прецизно измерване на гориво и смазващи флуиди. Произведени са само за вътрешно-фирмени нужди. Разходомерите ПИУСИ са надеждни, лесни за монтиране и лесни за калиброване на работното място.Моделът Pulser е снабден с генератор на импулси за връзка със системата за управление на горивото. Разходомерите могат да отчитат и гравитачно преминаващи флуиди.

  Дигиталния нивомер „Ocio“ представлява система за постоянно следене на нивото в резервоари. В резервоара се потапя сонда, с помощта на която нивомерът отчита статичното налягане на течността. Нивомерът обработва информацията и показва какво е количеството и нивото на течността в резервоара. Ocio може да бъде използван за флуиди с вискозитет до 30 cSt. Може да бъде монтиран на разстояние до 50 метра от резервоара.

  Автоматичните пистолети на „Piusi“ S.p.A са снабдени с устройство, което автоматично спира зареждането когато резервоарът се напълни. Оборудвани с шарнирна връзка те отговарят изцяло на изискванията за сигурност и са придобили всички необходими сертификати. Здравата и удобна гумирана алуминиева дръжка предпазва пистолета от удари и прави хващането удобно, дори и при ниска температура. Защитата за нивото предпазва от случайно разливане. Предлага се в няколко модела в зависимост от дебита: 70, 90 и 120 л/мин. Тези пистолети могат да се комбинират успешно с предлаганите от „Петрус“ ООД маркучи за дизелово гориво с щанцовани накрайници.

Блог публикуван от ул. „Константин Величков“ 20, 4400 Пазарджик, България Виж голяма карта
©2015 Всички права запазени - Петрус ООД - ведомствени бензиностанции, колонки за дизел, алуминиеви рампи, горива