ДОБАВКА ЗА ЗИМНИ ДИЗЕЛОВИ ГОРИВА GAT DIESEL WINTER CARE ANTI GEL

Приложение

Добавяйте редовно в резервоара през зимните месеци преди периодите на замръзване. GAT DIESEL WINTER CARE се добавя към дизеловата система при температури над – 0°С преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява.

Начин на прилагане 1:1000 (150мл са достатъчни за 150л дизел).

Продуктът действа по време на работа. Също така е подходящ за стационарни дизелови двигатели.

Съвет: Съхранявайте при условия без замръзване. Разклатете добре преди употреба. 

Описание

GAT DIESEL WINTER CARE предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система. Горивото не кристализира и замръзва до температури от -28°С (зависи от качеството на дизела). Надеждно предотвратява образуването на парафинови кристали при ниски температури.

Предимства

Оптималните свойства на потока на дизеловото гориво осигуряват оптимална работа на цялата система компоненти и безопасни условия на шофиране. Лесно приложение. Осигурява безопасна работа на дизеловите агрегати през зимните периоди. Поддържа свойствата на потока на горивото. Подобрява филтрируемостта на дизеловото гориво и предотвратява блокирането на горивния филтър. Осигурява подобрение на студения старт през зимния период.

Опаковки

150мл // Арт. № 62008

1л // Арт. № 62070

5л // Арт. № 62071

10л // Арт. № 62025

30 // Арт. № 62026

 

Петрус ООД разполага със собствен транспорт за доставка на всички видове течни горива , кaкто и за предлаганите от нас ведомствени бензиностанции, рампи и аксесоари, които можете да рагледате в нашият сайт.