• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

Ведомствени бензиностанции за дизел

Публикувано от на в Новини за ведомствени бензиностанции
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 8582
 • Печат
Ведомствени бензиностанции за дизел

 Ведомствените бензиностанции за дизел предлагани от „Петрус“ ООД могат да бъдат изработени в едностенни или двустенни варианти. Тези модулни ведомствени бензиностанции се произвеждат от „Сави“ Италия и се отличават с качествени машинни заварки и многослойно прахово боядисване. Стандартно тези модулни бензиностанции за ведомствено ползване се изработват с вместимост от 1500 до 9000 литра, но могат да бъдат поръчани и такива с вместимост пожелане на клиента. Фирмата предлага голямо разнообразие от колонки, които да бъдат монтирани на резервоарите. Те могат да са, както механични така и с електронно управление и магнитни карти. Тъй като „Петрус“ ООД е изключителен представител на „Сави“ Италия за България, единствено компанията има правото да предлага на пазара двустенния патентован резервоар „Джиан“ на призводителя „Сави“ Италия, който за момента е най-търсения от клиентите на фирмата модел. Този тип мобилни ведомствени бензиностанции намират широко приложение в различни отрасли. Най-често те се употребяват в отдалечени обекти за зареждане машини, които се използват в селското стопанство или строителството. Също така те намират приложение и при транспортни фирми, които имат голям автопарк.    

  „Петрус“ ООД представя на пазара метални и пластмасови резервоари за трнаспортиране на горива с капацитет от 220 до 910 литра, като те също за оборудвани с колонки за зареждане, при желание на клиента, работещи на 12V. Тези характеристики правят мобилните резервоари идеални за работа на полето или строителния обект.

  Използването на предлаганите модулни ведомствени бензиностанции и системи за дизел води до намаляване на разходите и повишаване на ефективността на предприятието като се спестява време за посещение на обществени бензиностанции и по-ниска цена на доставеното гориво на обекта.

Блог публикуван от ул. „Константин Величков“ 20, 4400 Пазарджик, България Виж голяма карта
©2015 Всички права запазени - Петрус ООД - ведомствени бензиностанции, колонки за дизел, алуминиеви рампи, горива