• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

AdBlue резервоари и оборудване от Петрус ООД

Публикувано от на в Новини за ведомствени бензиностанции
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 24399
 • Печат
AdBlue резервоари и оборудване от Петрус ООД

Химическият състав на AdBlue® е с изключително пречистено съдържание. Произвежда се от високопречистена урея. Високото качество на продукта са гарантирани от стандарта DIN 70070.

С оглед на все по-широкото приложение на AdBlue® Петрус ООД представя на своите клиенти резервоарите SAVI за зареждане на урея модел LASER и SERVICE PL. И двата модела са снабдени с цялостно оборудване за зареждане на AdBlue® включващо  самозасмукваща помпа, брояч, маркуч и пистолет всичко поставено в заключваема кутия. Моделът LASER е с капацитет от 3 000 до 10 000 литра и е направен за клиенти с по-голям машинен парк, които използват по-интензивно AdBlue®. 

b2ap3_thumbnail_adblue-rezervoari-i-oborudvane.jpg

От друга страна моделът SERVICE PL е проектиран за използване от клиенти с по-ограничено използване на урея. Този резервоар е изработен от полиетилен и е одобрени за транспортиране и зареждане на AdBlue® в съответствие с настоящото законодателство.

Допълнителното оборудване на SERVICE PL включва пластмасов отвор за зареждане, отдушник, скоби за повдигач и дръжки за ръчно повдигане.

И двата модела LASER и SERVICE PL на водещия италиански производител на резервоари SAVI са идеалното решение за всеки потребител използващ в своя машинен парк веществото AdBlue®. 

 

©© 2017 Петрус ООД предлага резервоари за дизел и продажба на горива.