• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

SONAR EXT CUBE 70 – 30000 литров двустенен резервоар за надземно ползване

Публикувано от на в Новини за ведомствени бензиностанции
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 2161
 • Печат
SONAR EXT CUBE 70 – 30000 литров двустенен резервоар за надземно ползване

Петрус ООД е изключителен представител у нас на италианската фирма SAVI, един от най-големите производители на резервоари и ведом-ствени бензиностанции. Фирмата достави за свой клиент моделът 30 000lt SONAR EXT CUBE 70 – 30000 литров двустенен резервоар за надземно ползване. Поради нуждите от бързо зареждане особено в периода на жътва, клиентът изиска високодебитни колонки от двете страни на резервоара, позволяващи едновременно зареждане на 4 броя машини. Моделът е изпълнен с автоматични макари за събиране за масло-устойчивия маркуч, за предпазване от наранявания от преминаване през него. Стените на резервоара са от първокачествена сертифицирана стомана FES235JR, с гарантирана минимална дебелина 4мм. Резервоарът има Декларация за съответствие - Европейски сертификат CE, Сертификати за използваните материали и електрическата система, тест под налягане.

Той е боядисван след почистване и обезмасляване на всички компоненти. Двата мслоя боя издържат високи температури, като първият е корозоустойчив, а вторият предпазва резервоара от външните въздействия и контакт с дизел. Моделът е оборудван с високо дебитна колонка за дизел CUBE 70 за ведомствена употреба, работеща с напрежение 220V и дебит 70л/мин.

Богатото оборудване на резервоара включва и автоматичен пистолет, изключващ притока на гориво при запълване, влагоабсорбиращ филтър, маркуч за дизел 8 метра, контролен панел със светлинен показател и спиране на помпата при минимално ниво.

Моделът 30 000lt SONAR EXT CUBE 70 също така има инсталиран прецизен електронен нивомер с дисплей, управляващ минимално ниво и сигнал за максимално ниво на запълване при прехвърляне на 90% от капацитета на резервоара. Възможна е инсталацията на система с магнитни карти, микрочип с предаване на данните чрез кабел или посредством GSM мрежа.

 

 

©2016 Всички права запазени - Петрус ООД - ведомствени бензиностанции, колонки за дизел, алуминиеви рампи, горива