• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

Ведомствени бензиностанции съвместими с ЕСФП и нивомерни системи

Публикувано от на в Новини за ведомствени бензиностанции
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 1985
 • Печат
Ведомствени бензиностанции съвместими с ЕСФП и нивомерни системи

Петрус ООД предлага продажба и доставка на ведомствени бензиностанции, двустенни резервоари модел СОНАР и други сертифицирани резервоари за дизелсъвместим с ЕСФП и новомерни системи

Подходящи за: складиране на горивозахранване на генератори, бойлери, сушилни, както и за инсталиране на нивомерни системи, и колонки за зареждане, в съответствие с действащото законодателство. Изработени от висококачествени вътрешни и външни заварки за продължително и безпроблемно използване. Всяка от стените на резервоара е направена от първокачествена сертифицирана стомана FE S235JR материал в съответствие със стандартът EN-12285-2 с гарантирана минимална дебелина от 4 милиметра. Двустенния резервоар е снабден с Декларация за съответствие - Европейски сертификат „CE“, Сертификат за електрическата система, тест под налягане, сертификат на изполваните материали. Боядисването на резервоара е извършено след почистване и обезмасляване на всички компоненти. Двата слоя боя издържат на високи температури, като първият слой е корозоустойчив, а вторият предпазва резервоара от външните въздействия и контакт с дизел. Произвеждат се с капацитет от 2.000л. до 100.000л. в зависимост от потребностите на клиента. Възможна е инсталацията на система с магнитни карти, микрочип с предаване на данните чрез кабел или посредством GSM мрежа. Подходящ за инсталиране на нивомерна система, колонка одобрен тип и връзка с НАП съобразно последните изисквания на Наредба Н-18.

За допълнителна инсталация на оборудване към горепосочените двустенни резеровари за дизел предлагам ЕСФП и Нивомерни системи UMIS и ЕСФП и Нивомерни системи NSYS. Също така към тези резервоари могат да бъдат монтирани колонки одобрен тип модели Tokheim Quantum 110Wayne Global Century и Wayne Helix.

Предлаганото оборудване е избрано от Петрус ООД. Резервоарите са съвместими и с труга техника извън изброените продукти.

Вижте повече за ЕСФП и нивомерни системи в предходни статии.

©2016 Всички права запазени - Петрус ООД - ведомствени бензиностанции, колонки за дизел, алуминиеви рампи, горива