• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

БАТА АГРО 2017 - Фирма Петрус ООД се отличи с предлаганите резервоари за дизел

Публикувано от на в Новини от Петрус ООД
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 88
 • Печат
БАТА АГРО 2017 - Фирма Петрус ООД се отличи с предлаганите резервоари за дизел

На тазгодишното изложение БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, фирма „ПЕТРУС“ ООД представи голяма част от резервоарите за дизелово гориво, които предлага на Българския пазар. Фирмата е изключителен представител за България на компанията „САВИ“ - Италия, един от най-големите производители на резервоари и ведомствени бензиностанции. На изложението бяха представени четири от най-продаваните модели с марка „САВИ“ - „GIAN“, „PLANET“, „SERVICE МТ“ и „SERVICE PL“. Най-голям интерес отново имаше към двустенния резервоар модел „GIAN SAVI BOX 70“, който е с регистриран патент в 27 страни и е предлаган ексклузивно от “ПЕТРУС“ ООД на Българския пазар. Този модел е особено желан от клиентите на фирмата поради уникалната вертикална форма, двустенната конструкция и компактните си размери. Този тип резервоари са подходящи, както за големи земеделски производители така и за компании занимаващи се със строителство или транспортна дейност. Този модел е направен от първокачествена сертифицирана стомана S235JR, в съответствие с EN 10025-2.2004 с гарантирана минимална дебелина от 3мм. Боядисването е извършено след почистване и обезмасляване. Двата слоя боя издържат на високи температури, като първият е корозоустойчив, а вторият - предпазва от външните въздействия и контакт с дизел. Резервоарът „GIAN SAVI BOX 70“ се предлага с вместимост от 1500 до 9000 литра. 

b2ap3_thumbnail_bata-agro-2017-petrus-3.jpg

Друг популярен модел, който беше представен на изложението е моделът „PLANET“. Този едностенен резервоар се изработва с вместимост от 1500 до 9000 литра като е възможно да бъде изработен и с вместимост пожелание на клиента. Той е снабдени с помпа 220V с дебит 60л/мин, автоматичен пистолет, брояч, стоп бутон, отвор за пълнене снабден с ограничаващ клапан, който се задейства при 90% запълване на резервоара и покрив тип „FULL COVERING”, който е с регистриран патент.

b2ap3_thumbnail_bata-agro-2017-petrus-1.jpg

На изложението БАТА АГРО 2017 бяха представени и два резевроара одобрени за транспортиране на дизелово гориво. Този тип резервоари набират все по-голяма популярнoст на Българския пазар, тъй като осигуряват гориво на трудно достъпни места. Моделът с по-голям капацитет  „SERVICE МТ“ е изработен от стомана и е с вместимост от 250 до 910 литра. Другият модел одобрен за транспортиране на гориво „SERVICE PL“ е конструиран от полиетилен и има вместимост от 220 до 440 литра. И двата резервоари са снабдени с помпа за дизел работеща на 12V, брояч, маркуч и пистолет.

b2ap3_thumbnail_bata-agro-2017-petrus-2.jpg